Slangar - Allt du behöver veta om Slangar

Slangar i Vilhelmina

Slangar

Totalt finns det 5 företag som säljer eller tillverkar slangar & rör i Vilhelmina och många av dessa företag har mycket kunskap om slangar för olika tillämpningar. Det kan vara svårt att hitta den bästa som säljer slangar i Vilhelmina och gärna till låga priser. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig firma på slangar är det alltid bra. Information och betyg om de som arbetar med slangar i Vilhelmina och tips på olika bra slangar kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som säljer slangar i Vilhelmina kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av slang de säljer. Då du kontaktar någon som säljer slangar bör du veta vad du vill ha och behöver gällande längd, dimension, användningsområden och tålighet på slangen, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka hemsidorna hos några slangtillverkarna.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt firma på slangar i Vilhelmina genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla inom slangar & rör i Vilhelmina

Oves VVS Service

Ljungvägen 8

912 33 Vilhelmina

Ingemars Rör & Svets

Laxbäcken 204

912 91 Vilhelmina

YIT Sverige AB

Videvägen 63

912 32 Vilhelmina

Petterssons Järn AB

Sälggatan 2

912 32 Vilhelmina

Vilhelmina Värme & Sanitet AB

Parallellgatan 84A

912 32 Vilhelmina